پروفسور \"کوين پاديان\"، از اساتيد زيستشناسي دانشگاه کاليفرنيا با اشاره به اينکه تا به امروز ديرينشناسان معتقد بودند شکل نخستين دايناسورها خيلي قبلتر از ظهور دايناسورهاي بعدي از بين رفتهاند گفت: شواهدي که اکنون بهدست آمده نشان ميدهد اين فرضيه نادرست بوده و آنها حدود 15 تا 20 ميليون سال يا حتي بيشتر با يکديگر زندگي ميکردهاند.
وي در ادامه افزود: فسيلهاي بهدست آمده که حاوي اطلاعاتي آناتوميک هستند سرنخهايي از روند تکامل اجداد دايناسورها را در اختيار دانشمندان قرار ميدهد. به گفته وي اين فسيل جديد که حدود 235 ميليون سال قدمت دارد از اجداد دايناسورها بوده و \"درومومرون رومري\" نامگذاري شده است که توانسته اطلاعاتي را از چگونگي تکامل و تغيير اين موجودات در اختيار محققان قرار دهد.
دکتر ايرميس از کارشناسان موزه نيويورک با اشاره به اينکه کشف اجداد دايناسورها و خود آنها شواهدي را از تبديل و جايگزيني آنها روشن ميکند گفت: انقراض و نابودي بسياري از موجودات زمين که در اواخر دوره ترياسيک اتفاق افتاد سبب شد دايناسورها تغييراتي پيدا کند و حاکمان زمين شوند.
و به عقيده آنها دايناسورها و بسياري ديگر از حيوانات ازجمله، مارمولکها، کروکوديلها، لاکپشتها، قورباغهها و برخي ديگر از پستانداران همگي در اواخر اين دوره يعني حدود 200 تا 230 ميليون سال قبل ظاهر شدهاند اما تنها در دوره ژوراسيک بوده که دايناسورا بهصورت حاکمان زمين درآمدهاند و اجدادشان از بين رفتهاند.
M /108
انتهای پیام/