به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، داتوک ين، قائم مقام وزارت اقتصاد و دارايي مالزي با اشاره به اينکه طرح آشپزخانه مالزي با اشاره به اينکه طرح آشپزخانه مالزي با هدف افزايش آگاهي و شناخت مردم جهان از غذاهاي اين کشور ارائه شده افزود: آنها سعي دارند مردم را به استفاده از توليدات گشاورزي داخلي و ترغيب کنند و فرهنگ استفاده از اين محصولات به ويژه ادويه‌هاي مالزيايي را رواج دهند.

وي در ادامه افزود: 70 درصد از منوي غذاي اين رستوران‌ها بايد از غذاهايي سنتي مالزي تشکيل شده باشد و منابع تهيه باقي غذاها نيز بايد براساس توليدات داخلي باشد. علاوه بر آنکه تزيينات داخلي اين رستوران‌‌ها بر اساس معيارهاي کشور مالزي طراحي مي‌شود و حدود 10 درصد از فضاي آنها براي به نمايش گذاشتن آثار و صنايع‌دستي مالزي اختصاص داده مي‌شود.

داتوک ين با اشاره به اينکه هم اکنون حدود 400 آشپزخانه مالزيايي در سراسر دنيا وجود دارد افزود آنها سعي دارند با توسعه تنوع توليدات و غذاهاي خود شمار اين رستوران‌ها را به 8 هزار برسانند که به عقيده آنها با توجه به رشد جهاني گردشگري و افزايش سفرهاي بين‌المللي، تنوع غذا مي‌تواند نقش بسياز مهمي در جذب گردشگران ايفا کند چرا که گردشگران جهان امروز تنها براي ديدن مناطق تاريخي و باستاني سفر نمي‌کنند و بسياري از آنها اهداف فرهنگي و تفريحي دارند و دوستدار آشنايي با آداب و رسوم ملل مختلف و به خصوص ذائقه آنها هستند و تاسيس رستوران‌هاي مالزيايي در کشورهاي مختلف سبب خواهد شد گردشگران بسياري که طعم اين غذاها را چشيده‌اند به سمت اين کشور جذب شود.

لازم به ذکر است براساس گزارش وزارت گردشگري کالزي وجود اين اين آشپزخانه‌ها توانسته 10 درصد بر شمار گردشگران آنها بي‌افزايد.

S /108


انتهای پیام/

کد خبر 1386043048