به گزارش ميراث آريا(CHTN)، براساس باورهاي مردم عهد باستاني اين قفل و کلون‌ها که به \"بيتجانگ\" و \"دونقي\" شرهت دارند نه تنها براي بستن درها و حفاظت فيزيکي از خانه‌ها استفاده مي‌شدند بلکه به‌عنوان مانعي در برابر ورود ارواح شيطاني به‌شمار مي‌رفتند.

بيتجانگ ميله‌اي فلزي يا چوبي است که از آن براي قفل کردن درها استفاده مي‌شد و دونتي نيز قطعاتي شکاف‌دار با يک حفره است که از آنها معمولاً به‌صورت جفت و براي محکم کردن قفل‌ها استفاده مي‌کردند.

در شهرهاي بزرگ کره اين قفل‌ها از داخل به درها زده مي‌شد، اما در مناطق روستايي از آنها به‌عنوان نمادهايي در بيرون از درها استفاده مي‌کردند.

براساس شواهد به‌دست آمده و نمونه‌هاي موجود در حدود سال‌هاي 1392 تا 1910 قفل‌هايي به شکل لاک‌پشت، پرندگان، ماهي و يا حشرات ساخته مي‌شد و از آنها براي محافظت از آشپزخانه‌ها، اسطبل‌ها و انبارها استفاده مي‌کردند.

\"تکيم دابي\"، مدير موزه قفل‌هاي کره با اشاره به اينکه قفل‌هاي لاک‌پشتي رايج‌تر از ديگر انواع آن بود، گفت: مردم قديم با اعتقاد به اينکه لاک‌پشت‌ها محافظاني در برابر ارواح شيطاني هستند و مي‌توانند از اموال و دارايي‌هاي آن حمايت کنند، قفل‌هايي به شکل اين حيوان مي‌ساختند.

خاطرنشان مي‌شود: موزه قفل‌ها که از سال 2003 کار خود را شهر سئول آغاز کرده است هزاران نمونه از انواع قفل‌، کليد و کلون‌هاي قديمي کره و ديگر نقاط جهان را به نمايش گذاشته و به تشريح معاني و نمادهاي به کار رفته در ساخت اين اشيا پرداخته است.

M/108


انتهای پیام/

کد خبر 138605162