به گزارش ميراث آريا (CHTN) و به نقل از روابط عمومي معاونت ميراث فرهنگي،\"جليل گلشن\" مديرکل دفتر حفاظت از اشياي منقول تاريخي با بيان اين مطلب گفت: يکي از هدف هاي دولت براي تدوين اين آيين‌نامه گردآوري اطلاعات درباره اموال فرهنگي مجاز و ارزشمندي است که در اختيار مردم قرار دارد و تاکنون هيچ اطلاعاتي درباره آنها وجود نداشته است.

وي افزود: اجراي اين آيين‌نامه به معناي ايجاد ممنوعيت از سوي دولت براي نگهداري و خريد و فروش اين اشيا براي بخش خصوصي نيست، بلکه هدف حفاظت، مرمت و ايجاد شرايط مناسب براي نگهداري اين آثار ارزشمند است که درنهايت به فرهنگ‌سازي و جلب اعتماد مردم منجر شود.

مديرکل دفتر حفاظت از اشياي منقول تاريخي، خاطرنشان کرد: کساني که شرايط خريد و فروش داشته باشند مي‌توانند در مرحله نخست، سازمان ميراث فرهنگي را در جريان تصميم خود قرار دهند تا اين سازمان پس از رفع موانع قانوني و ايجاد شرايط لازم ،در صورت امکان اين اشيا را خريداري کند، در غير اين صورت اين افراد مي‌توانند آثار منقول خود را به هر کسي که مايل هستند، بفروشند.

بنا بر اين گزارش، آيين‌نامه مديريت بر اموال بخش خصوصي سال 1384 به تصويب هيأت دولت رسيد و احتمالا تا پايان سال 1386 اجرايي مي‌شود.

M/115


انتهای پیام/

کد خبر 1386061143