به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"مراد عبدالهادي\" نماينده منطقه \"حراره\" با اشاره به اينکه اين شهر در سال گذشته در فهرست ميراث جهاني يونسکو ثبت شده است و چهاردهمين شهر مقدس مسلمانان به‌شمار مي‌رود گفت: آينده اين شهر در جاذبه‌هاي گردشگري آن خلاصه مي‌شود.

وي با تأکيد بر نياز اين شهر به امکانات گردشگري، توسعه زيرساخت‌ها به‌خصوص سيستم‌هاي آبرساني مدرن، هتل و مکان‌هاي اقامتي گفت: هر ساله بيش از 4500 گردشگر از اين شهر ديدن مي‌کنند که متأسفانه اگر اين تعداد اندکي بيشتر باشد مکان‌هاي اقامتي پاسخگوي نياز مسافران نخواهد بود.

\"عبدالناصر ادريس\" سرپرست سازمان گردشگري \"حراره\" با اشاره به اينکه دولت براي جذب بيشتر سرمايه‌گذاران براي مدت 10 سال سازندگان امکانات گردشگري در اين منطقه را از پرداخت ماليات معاف مي‌کند گفت: در حال‌حاضر طرح‌هاي ناتمام بسياري در گوشه گوشه شهر به چشم مي‌خورد که علاوه بر تکميل اين طرح‌ها کار حفاظت و مرمت مساجد صدساله قلعه‌ها و ديوارهاي تاريخي نيز صورت خواهد گرفت.

وي افزود: مردم شهر به قدمت تاريخي \"حراره\" افتخار مي‌کنند و با توجه به تغيير و تحولاتي که در حال وقوع است اميدوارند به‌زودي شاهد رشد صنعت گردشگري منطقه و رونق دوباره شکوه گذشته آن باشند.

M/109


انتهای پیام/

کد خبر 138607292