به گزارش ميراث آريا(CHTN)، شواهد به دست آمده از تکه‌هاي کوزه‌ها و ظروف تاريخي حاکي از آن است که کاکائو بسيار زودتر از آنچه تصور مي شده کاربرد داشته است.

قبايل آمريکايي و به‌خصوص آزتک‌ها قرن‌ها پيش موفق به يافتن دانه کاکائو شدند که با خشک کردن آو مخلوط کردن آنها با آب اقدام به ساخت شکلات مي‌کردند و از آن در بسياري از مراسم مذهبي، اجتماعي و ازدواج‌ها استفاده مي‌کردند.

محققان با حفاري و بررسي مناطقي همچون \"هوندراس\" و \"پوئترو\" موفق به کشف تکه‌هايي از کوزه‌هايي شدند که حاوي موادي مشابه کافئين موجود در گياه کاکائو بودند و با توجه به قدمت اين ظروف که متعلق به 900 تا 1100 سال پيش از ميلاد هستند زمان استفاده از کاکائو را حدود 500 سال پيش از آنچه تاکنون تصور مي‌شده اعلام کردند.

\"جان هندرسون\" سرپرست مرکز تحقيقات دانشگاه کورنل با اشاره به اينکه دانه‌هاي کاکائو قبل از سال 14000 پيش از ميلاد استفاده مي‌شدند گفت: قبل از آنکه قبايل آزتک و بوميان آمريکا از نوشيدني‌هاي درست شده از دانه‌هاي کاکائو استفاده کنند مردمان عهد باستان از خميرهاي تهيه شده از دانه کاکائو که به \"چيچا\" معروف بودند استفاده مي‌کردند.

M/108




انتهای پیام/

کد خبر 1386082229