وي افزود: مسئولان کشتي بايد براي پاسخگويي به سئوالات موجود در رابطه با اين رويداد حاضر شدند و علت اصلي وقوع اين حادثه و برخورد با صخرهها را بيان کنند.
\"ماريانو ممولي\" سرپرست مرکز تحقيقات جنوبگان آرژانتين با اشاره به اينکه اين کشتي حامل 185 هزار ليتر سوخت بوده گفت: هماکنون بقاياي کشتي در عمق هزار متري قرار گرفته و بهطور حتم در آينده مشکلاتي را براي محيط زيست منطقه به دنبال خواهد داشت.
وي در ادامه گفت: براساس نخستين گزارشهاي اعلام شده تاکنون سوخت موجود در مخازن کشتي خارج نشده و خطري جدي محيط زيست را تهديد نميکند اما اين مسئله هشداري است براي سفرهاي بعدي که شايد با افزايش بيرويه شمار گردشگران منطقه دوباره تکرار شود و اين بار خسارتهاي جانبي نيز در برداشته باشد.
\"پيکولوتي\"، با تأکيد بر اينکه افزايش سفرهايي که در سالهاي اخير به قطب جنوب صورت گرفته خطري جدي براي منطقه و محيط زيست آن بهشمار ميرود گفت: هماکنون در کل منطقه قطب جنوب کمتر از هزار نفر زندگي ميکنند و اين درحالي است که تنها در اين فصل حدود 30 هزار نفر به قطب سفر کردهاند.
وي افزود: قطب جنوب منطقهايي طبيعي است که بايد در آرامش بماند و ويژگيهاي اکوسيستمي منحصربهفرد آن حفظ شود و اکنون ما اميدواريم کشتي غرق شده در منطقه بتواند فشاري را که در عمق هزار متري وجود دارد تحمل کند و خسارتي به جا نگذارد.
خاطرنشان ميشود نيروي دريايي آرژانتين بهمنظور فيلمبرداري و بررسي موقعيت زيست محيطي منطقه،يک کشتي را از ماه ژانويه به قطب جنوب خواهد فرستاد، درحاليکه هماکنون نيز کشتي صخره شکن شيليها نيز در منطقه حضور دارد.
M/108
انتهای پیام/