به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"فرانچسکو فرانجيالي\"، در اين نشست گفت: همه ما طراحان بخشي از طرح جامع اقتصاد جهاني گردشگري هستيم و گردهمايي ما در اين کنفرانس نشان از مشارکتمان در توسعه اقتصاد داخلي و فرصت‌هاي شغلي سرمايه‌گذاري دارد.

وي افزود: افزايش درآمدهاي حاصل از صادرات تنها زيرسايه صنعت گردشگري محقق مي‌شود و دستيابي به گردشگري پايدار نيز رابطه مستقيمي با شرايط جوي دارد لذا بايد هر چه سريعتر برنامه‌هايي را براي در کاهش کربن توليد شده در جو ارائه دهيم و همکاري‌هاي بين‌المللي جديدي را آغاز کنيم.

وي دراين کنفرانس با اشاره به همکاري‌هاي بخش‌هاي خصوصي و دولتي فعال در صنعت گردشگري در طول سال‌هاي گذشته و حمايت‌هاي سازمان ملل متحده و سازمان جهاني گردشگري در ايجاد حس مسئوليت جهاني براي کاهش تغييرات آب و هوايي پيام خود را عنوان کرد.

متن پيام فرانجيالي به شرح ذيل است: گردشگري چه در بخش تفريحي و چه تجاري و تمام صنايع وابسته به آن از مکان‌هاي اقامتي گرفته تا سرويس‌هاي حمل و نقل و خدمات رساني نه تنها در ايجاد تغييرات آب و هوايي دخيل است بلکه تحت تأثير اين تغييرات نيز قرار دارند.

امروزه مناطق گردشگري نظير پيست هاي اسکي، سواحل و جزاير بيشتر از ساير مناطق جهان با مشکلات جوي دست به گريبان هستند و صنعت گردشگري نبايد نقش و مسئوليت خود را در قبال کاهش اثرات ناشي از اين تغييرات فراموش کند، به‌خصوص در کشورهاي فقير و توسعه نيافته، چرا که گردشگري هم بخشي از اين مشکل است و هم راه حلي براي آن به‌شمار مي‌رود.

وي افزود: گردشگري بزرگترين عامل مبارزه با فقر به شمار مي‌رود و در بسياري از کشورها تنها منبع درآمد، ايجاد فرصت‌هاي شغلي، سرمايه‌گذاري و فعاليت‌هاي اقتصادي است و اين درحالي است که کشورهاي فقير با وجود آنکه کمترين ميزان توليد گازهاي گلخانه‌ايي را دارند بيشترين خسارت را از تغييرات آب و هوايي مي‌بينند.

خاطرنشان مي‌شود در حاشيه اين کنفرانس سازمان جهاني گردشگري اقدام به برپايي دو رويداد و نشست مهم باحضور وزير فرهنگ و گردشگري اندونزي نموده است و نشست سال آينده سازمان نيز در پرو برگزار خواهد شد.
M/108

انتهای پیام/

کد خبر 138609248