بنا بر اين گزارش طراحي و چاپ فراخوان و پوستر جشنواره و ارسال آن به بيش از 400 دانشگاه و مرکز آموزش عالي در سراسر کشور اعم از دولتي، آزاد، علمي_کاربردي و پيام نور، تشکيل ستاد خبري و اطلاعرساني مطلوب رسانهاي، انتشار 2 شماره ويژه نامه با عنوان \"نامه فرش\"، از جمله محورهاي مورد اشاره وي بود.
اين گزارش حاکي از آن است که تشکيل 3 نشست خبري در تهران و کاشان، فعال سازي دبيرخانه منطقهاي در کاشان و نيز ستاد اجرايي در دانشگاه کاشان، تعيين گروههاي داوري تخصصي در هر يک از رشتههاي جشنواره و انجام بخش عمدهاي از داوريها و... از ديگر اقدامات شوراي سياستگذاري اين جشنواره قلمداد ميشود.
در ادامه نشست دکتر محسن اسلامي مديرکل فرهنگي وزارت علوم، دکتر اميرحسين چيت سازيان رييس انجمن علمي فرش ايران و ديگر اعضاي شوراي سياستگذاري نيز ضمن تشکر از روال طي شده به بحث و بررسي چگونگي تداوم فعاليت و برنامههاي جشنواره از يکم تا پنجم ارديبهشت سال آينده در کاشان، به تقدير از برگزيدگان و مسايلي از اين دست پرداختند.
گفتني است جشنواره فرهنگي، هنري فرش با همکاري مشترک وزارت علوم، انجمن علمي فرش و مرکز ملي فرش ايران در ميان مجموعه دانشجويان کشور برگزار ميشود.111/
انتهای پیام/