نيل تامسون، رئيس اتحاديه سرآشپزان اسکاتلند گفت: اين صنعت به سختي در حال تلاش براي حفظ و به کارگيري نيروي ماهر است ولي به دليل نبود آموزشهاي لازم اين مهم با مشکلات عديدهاي مواجه است.
وي افزود: ما بايد جوانان را به وارد شدن در اين شغل تشويق و تهييج کنيم، در غير اينصورت باعث نااميدي گردشگراني خواهيم شد که به شوق خدمات غذايي منحصربه فرد اين کشور به اسکاتلند ميآيند.
يان هربرت، مدير اجرايي مجمع گردشگري اسکاتلند گفت: اين سازمان به آموزش سر آشپزان اهميت فراوان ميدهد.
وي افزود: غذا و آشاميدني اصلي ترين فاکتورهاي يک گردشگر براي ورود به اسکاتلند است و آشپزان نقشي حياتي در ورود هر چه بيشتر گردشگران ايفا ميکنند و هر نوع کاستي باعث بروز مشکلات عديده خواهد شد.
با اين وجود و برخلاف مشکلات اين بخش، ميزان خدمات غذايي طي چند سال اخير رشد داشته و کارشناسان معتقدند حداقل سه سال طول خواهد کشيد تا اين فرآيند به ثمر بنشيند.
109/
انتهای پیام/