هدف از ثبت تنوع غذاي مديترانهاي در فهرست اسامي تحت انقراض جهاني در خطر قرار گرفتن آنها زير فشار غذاهاي فستفود و ساندويچي است.
پائولو دي کاسترو، وزير کشاورزي اسبق ايتاليا گفت: علم پزشکي امروز ارزش غذايي محصولات غذايي اين منطقه را ثابت کرده است. محصولاتي که معرف فرهنگ مشترک کشورهاي اين حوزه است.
وي افزود: غذاهايي همچون روغن زيتون، ماهي، ميوه و انواع سبزيجات، غذاي کم چرب و غيره همه از انواع غذاهايي است که مانع بروز خطرات قلبي و ساير امراض ميشود.
مقامات ايتاليايي در صددند، با انجام اين کار، خانوادهها را از خريد غذاهاي آماده سوپر مارکتها و رستورانها دور کرده و به سمت غذاهاي غنيتر سوق دهند.
109/
انتهای پیام/