تنوع غذايي کشورهاي حوزه مديترانه در خطر نابودي

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اين اقدام پارلمان ايتاليا در پي پيگيري‌هاي کشورهاي مراکش،يونان واسپانيا به منظور احيا بخشي از روش زندگي کشورهاي حوزه درياي مديترانه صورت گفته است.

هدف از ثبت تنوع غذاي مديترانه‌اي در فهرست اسامي تحت انقراض جهاني در خطر قرار گرفتن آنها زير فشار غذاهاي فست‌فود و ساندويچي است.

پائولو دي کاسترو، وزير کشاورزي اسبق ايتاليا گفت: علم پزشکي امروز ارزش غذايي محصولات غذايي اين منطقه را ثابت کرده‌ است. محصولاتي که معرف فرهنگ مشترک کشورهاي اين حوزه است.

وي افزود: غذاهايي همچون روغن زيتون، ماهي، ميوه و انواع سبزيجات، غذاي کم چرب و غيره همه از انواع غذاهايي است که مانع بروز خطرات قلبي و ساير امراض مي‌شود.

مقامات ايتاليايي در صددند، با انجام اين کار، خانواده‌ها را از خريد غذاهاي آماده سوپر مارکت‌ها و رستوران‌ها دور کرده و به سمت غذاهاي غني‌تر سوق دهند.
109/

انتهای پیام/

کد خبر 138704084