مسير مهاجرت بشر از افريقا به آسيا تغيير کرد

به گزارش ميراث آريا (chtn)، به عقيده ديرينه‌شناسان، بيابان صحرا، در فاصله زماني 170 تا 130 هزار سال گذشته به سبب وجود باران‌هاي موسمي سبز و مرطوب بوده و کانال‌هاي رودخانه‌اي متعددي در آن وجود داشته‌اند.

آنا آزبورن، سرپرست تيم تحقيق گفت: تصاوير عکس‌هاي ماهواره‌اي، کانال‌هاي آبي از بين رفته‌اي را در فاصله ليبي و چاد تا درياي مديترانه نشان مي دهد. کانال‌هايي با عرض پنج کيلومتر که مسيري آبي را براي مهاجرت بشر از شرق آفريقا به خاورميانه به وجود مي‌آورده است.

وي افزود: تصاوير به دست آمده، مهاجرت انسان‌ها از آفريقا در حدود 200 هزار سال پيش از طريق رود نيل را تا حودود زيادي به چالش مي‌کشاند.

علاوه بر عکس‌هاي ياد شده، کشف فسيل‌هايي از بدن حلزون‌ها، که در صحراي ليبي مدفون شده بودند و شباهت زياد آنها با پوسته‌هايي که حدود چند صد مايلي منطقه بر اثر فوران آتشفشان به جاي مانده بودند دانشمندان را متقاعد کرد که وجود جريان آب باعث حرکت آنها شده است.

کارشناسان معتقدند، وجود آب فراوان در اين کانال‌ها انگيزه اقامتي هر چند کوتاه را براي انسان‌ها به وجود مي‌آورد از اين رو درصدد انجام تحقيقات بيشتر براي يافتن مداراکي براي اين فرضيه هستند./109

انتهای پیام/

کد خبر 138707244