10 فسيل برتر سال 2008 معرفي شدند

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اين فسيل‌ها که مجموعه‌اي از سنگواره‌هاي به دست آمده از دايناسورها و انسان‌هاي اوليه را شامل مي‌شوند به شرح ذيل اعلام شده‌اند.

1.\tردپاي شگفت‌انگيز دايناسور در ايالت يوتا: فسيل‌هايي از دو دايناسور گوشت‌خوار و چهار دايناسور گياه خوار که در ماه ژوئن در منطقه‌اي در ايالت يوتا به صورت دسته جمعي کشف شده بودند.

2.\tکشف اسکلت يک ماهي عجيب از گونه ماهي‌هاي پهن: دانشمندان در ماه ژولاي موفق به کشف فسيلي از ماهي‌هاي پهن شده و آن را پاسخي بر معماي تکامل آنها قلمداد کردند.

3.\tرونمايي از چهره ساخته شده از DNA يک نادرتال: دانشمندان در ماه سپتامبر، با استفاده از DNA به دست آمده از استخوان‌هاي يک نادرتال، موفق به خلق دوباره‌اي از چهره او با موهاي قرمز رنگ شده و نام او را ويلما (Wilma) گذاشتند.

4.\tفسيلي عجيب از يک دايناسور: کشف دايناسور شکار چي غول پيکر در آرژانتين: دانشمندان در ماه دسامبر فسيل دايناسوري عظيم الجثه با اندازه 20 فوت را کشف کردند که به اعتقاد آنها تصويري نو از نحوه تکامل اين دايناسورهاي شکارچي را ارائه داد.

5.\tکشف جديدي از غول دريا در کانادا: فسيل جانوري خزنده متعلق به دوره دايناسورها که در اعماق معدني در کانادا کشف شد. ديرينه‌شناسان اين فسيل را يکي از کاملترين فسيل‌هاي به دست آمده از اين گونه دايناسورها ذکر کرده‌اند.

6.\tکشف بزرگترين فسيل غول دريا در اقيانوس منجمد شمالي: در ماه فوريه دانشمندان موفق به کشف فسيلي از بزرگترين خزنده دريايي هم عصر دايناسورها شده و آنرا تي رکس اقيانوس ناميدند.

7.\tکشف دوگونه عجيب دايناسورها در بيابان صحراي آفريقاي شمالي: دانشمندان در ماه فوريه در بيابان صحرا آفريقاي شمالي گونه‌هاي جديدي از فسيل دايناسورهاي گوشتخوار به دست آوردند. يکي دايناسوري شکارچي همچون کوسه و ديگري دايناسوري مرده‌خوار همچون کفتار.

8.\tکشف فسيلي از بزرگترين موش صحرايي: در ماه ژوئن دانشمندان فسيل گونه‌اي از موش‌هاي صحرايي ما قبل تاريخ را به دست آورند که با دندان‌هاي بزرگ خود، دشمن سرسخت گربه‌هاي دندان شمشيري و پرندگان گوشت‌خوار عظيم‌الجثه بوده است.

9.\tکشف بزرگترين اسکلت قورباغه در ماداگاسکار: در ماه فوريه دانشمنداني که در حال کاوش در منطقه ماداگاسکار بودند موفق به کشف فسيل بزرگترين گونه شناخته شده قورباغه‌‌ها شده و آن را قورباغه جهنمي نام‌گذاري کردند.

10.\tکشف آخوندکي چند ميليون ساله در کهربا: کشف حشره‌اي 87 ميليون ساله در ژاپن رابطه مفقود شده تکامل آخوندک‌ها از عصر دايناسور تا امروز را کامل کرد./109

انتهای پیام/

کد خبر 1387100221