به گفته باستانشناسان، از آنجايي که اين جزيره پس از سقوط امپراطوري تاراسکان، تا به امروز نخورده باقي مانده و غير مسکوني بوده، آثار متعددي از روش زندگي اين قوم را در اختيار محققان قرار داده است.
کريستوفر فيشر، سرپرست تيم باستانشناسي گفت: هنوز هم ساختمان و معابدي که از دودکشهاي آنها دود خارج مي شوند و دهکده کوچکي که مخصوص افرادي خاص همچون، نخبگان و کاهنان بوده است در اين جزيره به چشم ميخورند.
وي با اشاره به سالم ماندن بسياري از بناهاي اين جزيره به ظاهر دور افتاده اظهار داشت: باستانشناسان در اين منطقه به اتاقي زير زميني برخورد کردند که خزانه امپراطوري بوده و همچنين هرم کوچکي را شناسايي کردند که به احتمال زياد براي مراسم مذهبي مورد استفاده قرار مي گرفته است.
مردم تاراسکان که به زبان بومي پوريچا، ناميده ميشدند، دشمنان اصلي آزتکها به شمار مي رفته و تا پيش از ورود اسپانياييها به اين سرزمين، جنگهاي متعددي با امپراطوري همسايه خود انجام داده بودند.
فيشر افزود: موادي از قبيل کتان، پر، نمک و عسل از نيازهاي اصلي مردم منطقه بوده و از اين رو داد و ستدهاي گستردهاي با همسايگان به منظور تامين مايحتاج خود داشته اند./109
انتهای پیام/