وي افزود: پرو به داشتن متنوعترين رژيمهاي غذايي دنيا شهرت داشته و اين تنوع موجب جذب گردشگران از موزهها به سمت رستورانهاي اين کشور خواهد شد.
وزير گردشگري پرو خاطر نشان کرد: تبحر و مهارت آشپزهاي پرو در تهيه غذاهاي متنوع در سطح آشپزهاي فرانسوي، چيني و هندي است، اما کمتر گردشگري براي چشيدن طعم غذاهاي پرويي به اين کشور مسفارت ميکند. اما برنامه جديد ترفند تازهاي را نيز براي تجربه غذاهاي اين منطقه درکنار بازديد از مناطق تاريخي در اختيار مسافران و گردشگران قرار ميدهد.
گفتني است کشور پرو از بيش از 2000 نوع سوپ و 250 پيش غذاي سنتي و هزاران نوع خوراک محلي برخوردار است./109
انتهای پیام/