محققان با بررسي جمجمههاي به دست آمده از ساکنان نخستين اين منطقه که از فورانهاي آتشفشان عظيم توبا(Toba) جان سالم به در برده بودند، موفق به ارائه نظريه کنوني شدند. به گفته باستانشناسان اين فورانهاي آتشفشاني که از اندونزي سرچشمه گرفته بود، در زمان خود منجر به از بين رفتن حجم بزرگي از جمعيت انسانهاي اوليه منطقه شده بودند.
به گفته باستانشناسان، تحقيقات هفت ساله کارشناسان و در اين منطقه آتشفشاني، منجر به بيرون کشيده شدن ابزار آلاتي سنگي متعلق به عصر ميان سنگي شد که نشان داد انسانهايي که از اين آتشفشان جان سالم به دربرده بودند، از ابزاري مشابه با وسايل گذشتگان خود استفاده ميکردند.
يافتهها ثابت کرد، آتشفشان عظيم توبا(Toba)، به اندازه فرضيات قبلي، ويرانگر نبوده و منجر به نابودي گسترده محيط زيست و انسانها نشده بود.
گفتني است بررسيهاي ديگر باستانشناسان از آبزار آلات به دست آمده نشان داد که ساکنان اين منطقه نيز وسايلي مشابه با بشر مدرن افريقايي را استفاده ميکردند از اينرو کارشناسان دريافتند انسانهاي خردمند ساکن در هند پيش از آتشفشان توبا، و در حدود 74 هزار سال پيش، نزديک به 15 هزار سال زودتر از فرضيات قبل در اين منطقه زندگي ميکرده اند./109
انتهای پیام/