مرکز اسناد و کتابخانه تخصصي پايگاه جهاني سلطانيه فعال است

به گزارش ميراث آريا(chtn)،محمدرضا قربان‌زاده در اين خصوص گفت:يکي از اساسي‌ترين ابزار مورد نياز مديريت جهت برنامه‌ريزي مطلوب، دسترسي به اطلاعات آمار و اسناد و مدارک اقدامات انجام شده قبلي است. نقد و بررسي داده‌هاي قبلي و استفاده بهينه از تجربيات خوب گروه‌هاي کارشناسي مي‌تواند ما را در تنظيم برنامه‌ها و طرح‌هاي اجرائي ياري کند.

وي افزود:همچنين بررسي اسناد تاريخي و شواهد معماري و باستان‌شناسي نقش تاثيرگذاري در تحقق اهداف و برنامه‌هاي پژوهشي مطالعاتي و اجرائي دارد.

قربان‌زاده تصريح کرد:پايگاه به دلايل مطرح شده نسبت به جمع آوري اسناد و مدارک فعاليت‌هاي انجام شده قبل و بعد از انقلاب از دانشگاه شهيد بهشتي، سازمان ملي حفاظت از آثار باستاني،معاونت حفظ و احياء، مرکز اسناد،‌ مجلات، روزنامه‌ها و همچنين پژوهشکده مرمت آثار فرهنگي، تاريخي، اقدام و به موازات اين پروژه، خريد کتاب‌هاي تخصصي، سفرنامه‌هاي مرتبط، کتاب‌هاي علمي، هنري و فرهنگي و انتشارات دانشگاهي در خصوص دوره ايلخاني را به مرحله اجرا گذاشت.

اين مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر کتابخانه و مرکز اسناد پايگاه ميراث جهاني سلطانيه با صدها جلد کتاب و مدارک و اسناد مربوطه فعال است. راه اندازي اين مرکز علي رغم وجود کاستي‌ها، دستاوردي فرهنگي است که غناي آن در کنار تحولات پژوهشي و مطالعاتي اخير پايگاه الزامي است. /117

انتهای پیام/

کد خبر 138902114