کشف آثاري باستاني از دوره‌هاي مختلف تاريخي در سوريه

به گزارش ميراث‌ آريا(chtn)‌،‌ طبق گفته‌هاي رئيس سازمان عتيقه جات استان حما، کاوش‌هاي باستان‌شناسي و تحقيقات در بخش‌ شمالي معبد تکه که بر اثر زلزله قرن دوازدهم به شدت آسيب ديده و تخريب شده بود آغاز و پس از نقشه نگاري و عکسبرداري از منطقه آثار متعددي در آن کشف شد.

اين مقام مسئول با اشاره به عرض چهار متري و طول 10 متري زوايه شمالي معبد افزود: پس از پاکسازي لايه هاي فوقاني ساختمان ديوارهايي ساخته شده از سنگ‌هاي کوچک متعلق به دو دوره اموي و عباسي نمايان شد و علاوه بر آن کف ساختمان که از سنگ‌هاي صاف تشکيل شده و متعلق به دوره حکومت عباسي بود نيز کشف شد.

وي افزود:‌کاوش‌هاي راهروي غربي ساختمان معبد که مملو از ستون‌هاي عظيم بود نشان داد پايه‌هاي ستون خيابان اصلي که پس از زلزله قرن ششم ويران شده بود، مرمت و بازسازي شده است.

علاوه بر آثار مربوط به دوره‌هاي اسلامي ، چندين حمام به همراه حوضچه‌هاي آب گرمي در زير سطح سفالي معبد مربوط به دوره روم که همچنان سالم و دست نخورده باقي مانده بودند کشف شد.

به گفته باستان‌شناسان اين حمام‌ها که همجنان سالم به نظر مي‌رسند در زمان پادشاهي سلئوسيدها در سال 300 پيش از ميلاد احداث شدند./109

انتهای پیام/

کد خبر 1389031936