قديمي‌ترين تبر سنگي جهان کشف شد

به گزارش ميراث آريا(chtn)،‌ کاوش‌هاي باستان‌شناسان در منطقه دور افتاده آرنهم استراليا، يکي از مناظق مقدس بومي‌هاي اين کشور به کشف تبري سنگي به همراه تصاويري حکاکي شده روي سنگ انجاميد، که متعلق به 35 هزار سال پيش بوده و به گفته کارشناسان قديمي‌ترين تبر جهان به شمار مي‌رفته است.

باستان‌شناسان اعلام کردند، اين وسيله سنگي حاوي نشانه‌هايي بود که ثابت مي‌کرد اين تبر نه با ضربات پي در پي بلکه به سبک ساييده شدن روي سنگي ديگر تيز مي‌شده است.

به گفته، برونو ديويد، باستان‌شناسان دانشگاه موناش استراليا، فردي که از اين تبر استفاده مي کرده است براي به دست آوردن سطحي صيقلي و نيز از آن، تبر را روي سنگي مسطح مي‌ساييده است.

وي افزود: تا پيش از اين فرض بر‌آن بود که تبرها بين 30 تا 20 هزار سال پيش و در منطقه اروپا پس از اتمام آخرين عصر يخبندان و با افزايش جمعيت و ازدياد پوشش‌هاي جنگلي، به وجود آمده اند، اما آنچه که اکنون در استراليا به وجود آمده نشانه‌اي اس بر نقض تمام تفکرات پيشين.

باستان‌شناسان در نظر دارند بررسي‌هاي خود روي تبر و غار محل کشف آنرا که با وجود گذشت هزاران سال خالي از عناصر ديگر بوده است را تا حصول نتايج و شواهد بيشتر ادامه دهند.

گفتني است منطقه تاريخي و دور افتاده آرنهم،‌ناحيه‌اي جنگلي به وسعت 97 هزار کيلومتر مربع است که مکاني مقدس براي بومي‌هاي استراليا محسوب مي‌شود./109

انتهای پیام/

کد خبر 1389081512