غذا، جاذبه جديد گردشگري در مالزي

به گزارش ميراث آريا(Chtn)،‌ به عقيده مقامات و فعالان بخش گردشگري مالزي، توجه به بخش غذاهاي محلي و بومي جاذبه‌هاي گردشگري مالزي همچون شهر سبو، مي‌تواند نقطه محرکي براي ترغيب گردشگران خارجي و دوستداران و علاقمندان به غذاهاي محلي براي ورود به اين کشور شوند.

به همين منظور دولت مالزي در نظر دارد با برگزاري اولين جشنواره غذاي محلي اين کشور که از يازدهم ماه دسامبر آغازو تا دوم ژانويه ادامه خواهد داشت به معرفي غذاهاي متنوع مالزيايي پرداخته و انگيزه تازه‌اي را براي جذب گردشگران به وجود آورد.

به عقيده رئيس سازمان‌ هتل‌ها و تفرجگاه‌هاي مالزي،‌ گردشگران معمولا پسس از ورود به هرنقطه‌اي از جهان به دنبال غذاهاي بومي آن منطقه گشته و اولين تجربه حضور خود در کشورها را با چشيدن غذاهاي بومي آنها به دست مي‌‌‌آورند.

وي افزود: دولت مالزي نيز در حال حاضر به منظور ترغيب گردشگران برنامه‌هاي تلويزيوني متعددي جهت تلبيغ غذاهاي محلي ترتيب داده که منقش مهمي در توسعه گردشگري اين کشور خواهد داشت./109

انتهای پیام/

کد خبر 1389090941