معدن 12 هزار ساله در شيلي کشف شد

به گزارش ميراث آريا(Chtn)،‌ باستان‌شناسان اعلام کردند، سرخپوستان قبيله هوئنتلوکن (Huentelauquen)، از ساکنان نخستين شيلي مواد به دست آمده از اين معدن را به عنوان رنگ دانه‌هايي براي جامه مردگان و در مراسم مذهبي استفاده مي‌کردند.

به گفته محققان، وجود اين معدن حاکي از آن است که مراسم مذهبي در نزد ساکنان اين منطقه از اهميت بسيار زيادي برخوردار بوده زيرا اکسيد آهن هيچگاه همچون غذا خريداري يا فروخته نمي‌شده است.

اين معدن که \" سان رامون پنج\" نام دارد بين 10 هزار تا دو هزار سال پيش از ميلاد مورد استفاده قرار مي‌گرفته و در طول اين مدت نزديک به دو هزار تن رنگدانه از 700 متر مربع سنگ استخراج شده است.

هرنان ساليناس، از اعضاي تيم باستان‌شناسي با اشاره به کشف مقاديري ابزار آلات مخصوص معدن کاوي در کاوش‌هاي خود گفت: بيش از هزار چکش در اين منطقه به دست آمد اما از آنجايي که اين معدن در طول هزاران سال مورد استفاده قرار مي‌گرفته مي‌توان حدس زد که تعداد ابزار آلات معدن کاوي نيز به چندين هزار عدد برسد.

گفتني است پيش از کشف اين معدن که آثار آوليه آن در سال 2008 آشکار و نتايج نهايي آن به تازگي منتشر شده است، قديمي‌ترين معدن قاره امريکا 2500 سال قدمت داشته که در ايالات متحده کشف شده بود.

درحال حاضر نيز قديمي‌ترين معدن در جهان قدمتي 40 هزار ساله دارد که در افريقاي جنوبي قرار گرفته است./109

انتهای پیام/

کد خبر 1389091512