اگرچه ميانگين نرخ هتلهاي مسکو در سال گذشته با کاهشي سه درصدي 415 دلار در روز رسيد اما باز هم در مقابل افزايش 10 درصدي هتلهاي زوريخ، هنگ کنگ و استکهلم، رقمي بالاتر داشته و همچنان در صدر گرانترينها باقي ماند.
به گفته رييس سازمان جهاني روابط هتلداري، بيش از 75 شهر در اين تحقيقات مورد بررسي قرار گرفتند که همه آنها با افزايش قيمت مواجه بوده که اين افزايش بازتابي نيز بر ارتقا سطح کيفي و خدمات تجاري آنها داشت.
به گفته وي، در اين بين کشورها و مناطق ويژه نسبت به ديگر کشورها در مدت زمان کمتر و با سرعت بيشتري از رکود به بهره وري رسيدند اما باز هم همراه با افزايش مسافرتهاي تجاري نشانههاي واضحي از افزايش نرخها نيز به وجود ميآيد.
طبق بررسيهاي صورت گرفته برخلاف مسکو که کاهشي در قيمتها داشت، ديگر شهرها که پس از مسکو قرار گرفتند بودند، رشد قيمت داشتند به عنوان مثال نيويورک با افزايشي سه درصدي به 211 پوند رسيد، زوريخ با رشدي 13 درصدي به 199 پوند دست پيدا کرد و ژنو نيز با افزايشي 9 درصدي قيمتي 203 پوندي را در نرخ اتاق هتلهاي خود مي ديد.
در اين ميان پاريس با کاهشي پنج درصدي به 201 پوند رسيد اگرچه بزرگرتين متضرر بخش هتلداري در بين 10 نام برتر هتلداري جهان ابوظبي شناخته شد که با کاهشي 25 درصدي به ميانگين 167 پوند دست پيدا کرد./109
انتهای پیام/