کشف سکونتگاه‌هايي از سه دوره مختلف در مکزيک

به گزار ميراث آريا(Chtn)،‌ اين سکونتگاه‌ها که برخي از آنها از غارها يا پناهگاه‌هاي سنگي کشف شده اند متعلق به سه دوره مختلف حضور انسان‌ در اين کشور بوده و به عقيده باستان‌شناسان نخستين گروه ساکن در اين منطقه را کوچ نشينان مهاجر از کوهستان‌هاي شمالي تشکيل مي‌دادند که براي صيد ماهي در حدود 8000 سال پيش به مناطق ساحلي آمده بودند.

ابزار آلات سنگي به دست آمده در اين منطقه از جنس اوبسيديان يا سنگ‌هاي آتشفشاني بوده اند که شباهت بسيار زيادي به ابزار آلات کشف شده در ايالت کاليفرنياي امريکا داشته و به گفته کارشناسان تاثير زيادي در شناسايي مجهولات ايالت باجا کاليفرنياي مکزيک که در امتداد شمال و غرب اين کشور قرار دارد، خواهند داشت.

علاوه بر ابزار آلات سنگي ساخته شده از اوبسوديان که به نظر بيانگر تبادل اين گونه آثار ميان ساکانان اين منطقه از مکزيک امروزي با قبايل ساکن در ايالت کاليفرنياي امريکاي امروز بوده است آثار ديگر نيز همچون سرنيزه، سراميک، بقايايي از نرتنان، کوسه، دلفين، گوزن، بز کوهي و و نوعي از گوزن‌هاي امريکاي مرکزي به دست آمد.

گفتني است باستان‌ شناسان با توجه به آثار کشف شده، سه دوره مختلف سکونت در اين منطقه را شناسايي کردند که به ترتيب متعلق به هشت تا 9 هزار سال، سه هزار سال و هزار سال پيش بوده است./109

انتهای پیام/

کد خبر 1389122219