او افزود: تجهيز منطقه قوريگل بستان آباد به عنوان سايت پرندهنگري و انتخاب روستاي يوسف آباد به عنوان روستاي سبز نشانگر اهميت زيستگاهي اين منطقه است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي با بيان اينکه تالاب براي پرندگان مهاجر آبزي زيستگاه مناسبي به شمار ميرود، اظهار داشت: تالاب قوريگل به علت نزديکي به کانونهاي مهم شهري منطقه، حايز شرايط مطلوبي است.
«محمدي» بيان داشت: در ايام تابستان مردم بومي و شهرستانهاي همجوار براي استفاده از اين درياچه مثلثي شکل به آن سفر ميکنند.
اين مقام مسوول برآورد ميزان سرمايهگذاري را در فازهاي اوليه بيش از 120 ميليارد تومان عنوان کرد و گفت: کمپهاي اقامتي، تله کابين، دهکده توريستي، مجتمع باغ ويلا و متل از جمله مهمترين زمينههاي سرمايهگذاري در منطقه به شمار ميروند.
او خاطرنشان کرد: وجود تالاب بينالمللي قوريگل، نزديکي به شهر تبريز، قرارگيري در مسير جاده ترانزيت تبريز-تهران، قرارگيري در مجاورت اتوبان تبريز-زنجان، نزديکي به گردنه شيبلي، مجاورت با نهالستان و وجود منابع طبيعي گسترده از قابليتها و فرصتهاي اين منطقه هستند.
«محمدي» هدف از اجراي اين طرح را ايجاد مجتمع طبيعتگردي عنوان کرد و گفت: علاوه بر تالاب، وجود پيست اسکي سهند و مجتمع آب درماني بستان آباد از جاذبههاي گردشگري محدوده اين منطقه هستند.
تالاب بينالمللي قوريگل به وسعت 240 هکتار، در فاصله 45 کيلومتري تبريز و در مسير جاده ترانزيت تهران - تبريز واقع شده است.
111/
انتهای پیام/