او هدف از برگزاري اين جشنواره را رونق گردشگري در روستاي هزاوه از طريق معرفي آرايههاي فرهنگي و بومي مرتبط با انگور با توجه به نزديک بودن فصل برداشت اين محصول در کنار جاذبههاي بکر طبيعي و مذهبي روستا عنوان کرد.
«فراهاني» معرفي انواع فرآوردههاي توليد شده از انگور را از ديگر اهداف برگزاري اين جشنواره دانست و افزود: در اين جشنواره روشهاي تهيه فرآوردههاي خوراکي از محصول انگور بهطور زنده به نمايش گذاشته ميشود.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي ادامه داد: انگور، کشمش، مويز، شيره، ترخينه شيره، باسلق، شربت رب انگور، سرکه و سرکه شيره برخي از توليدات روستاي هزاوه هستند.
به گفته او، برنامههاي موسيقي محلي، بازيهاي بومي استان مرکزي، تجليل از توليدکنندگان برتر انگور و نمايشگاهي از محصولات کشاورزي و لبني از ديگر برنامههاي اين جشنواره است.
«فراهاني» با اشاره به پرورش بيش از 20 گونه انگور در روستاي هزاوه گفت: اين ويژگي ظرفيت مناسبي براي استان مرکزي به ويژه روستاي هزاوه است که ميتواند در قالب برگزاري جشنواره انگور در سالهاي آينده زمينه جذب گردشگران را به اين استان فراهم کند.
/115
انتهای پیام/