به گفته «گابريل فينلادي» اين نقاشي در همان استوديو و در کنار سه پايهاي که تابلوي اصلي روي آن قرار داشت، کشيده شد.
اين تابلو که تا دو سال پيش به دليل سياه بودن پس زمينه خود و متفاوت بودن با اثر اصلي، با استقبال اندک بازديدکنندگان مواجه بوده و اغلب آنرا اثري جعلي و معاصر ميپنداشتند، در سال 2010 توسط کارشناسان موزه لوور مورد بررسي قرار گرفت و مشخص شد پوششي مشکي رنگ در قرن هجدهم ميلادي به دلايلي نامعلوم روي آن کشيده شده است.
فينالدي افزود: پس از پاک شدن پوشش مشکي، منظرهاي از شهر توسکان که شباهت بسيار زيادي با نمونه اصلي داشت در تابلو مشخص شده و بررسي تابلو با اشعه ايکس نشان داد که تغييرات به وجود آمده در آن نيز کاملا هماهنگ با تغييرات تابلوي اصلي ايجاد شده بود.
کارشناسان اعلام کردند، با پاک شدن پوشش مشکي رنگ، چهره اثر بسيار شفافتر و جوانتر از آنچه در تابلوي موزه لوور قرار دارد، ديده شد.
«ميگوئل فالموار» رييس بخش نقاشيهاي ايتاليايي موزه پرادو گفت: بيشتر کارشناسان بر اين باورند که نسخه پيش رو توسط «فرانچسکو ملتزي» يکي از شاگردان داوينچي کشيده شده است زيرا ميتوان رگههايي از سبک هنري وي را در اين اثر ديد.
به گزارش ميراث آريا، در کنار پس زمينه تيره، اين نقاشي با اثر اصلي تفاوت ديگري نيز دارد که اين تفاوت وجود ابرو بالاي چشم نسخه دوم است درحالي که چهره تابلوي اول بدون ابرو بوده است.
گفتني است موزه لوور حامي تابلوي مذکور شده و از آن به عنوان يکي از آثار نمايشي نمايشگاه «داوينچي» که ماه آينده ميلادي در پاريس برگزار ميشود نام برده شده است.
/109
انتهای پیام/