وي تصريح کرد: 6 ميليارد و 810 ميليون ريال مربوط به فروش توليدات هنرمندان در 220 غرفه از نمايشگاه صنايع دستي کشورهاي عضو اکو بوده است.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي با بيان اين که هنرمندان توليدات خود را بيش از يک ميليارد و 821 ميليون ريال در 200 غرفه نمايشگاه نوروزي استان در سال 90 به فروش رساندند، يادآور شد: 2/1ميليارد ريال از اقلام صنايع دستي نيز در ساير نمايشگاههاي داخل استان فروخته شد.
کاظمي در خصوص فروش صنايع دستي در نمايشگاه ترکمنستان نيز گفت: توليدات هنرمندان کشور در 4 غرفه از اين نمايشگاه عرضه شد که در آن صنايع دستي اين هنرمندان به مبلغ 18 ميليون و 390 هزار ريال فروخته شد.
وي ادامه داد: نمايشگاه ترکمنستان با هدف برگزاري و مشارکت در نمايشگاههاي داخلي و خارجي، تشکيل کميتهها و تعاونيهاي تخصصي در خصوص توليد و صادرات، بازاريابي و بازرگاني صنايع دستي براي ارائه خدمات به جامعه هنرمندان و صنايع دستي استان برگزار شد.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي در ادامه از ايجاد يکهزار و 15 شغل در حوزه صنايع دستي در سطح استان طي سال گذشته خبر داد و گفت: در اين مدت 606 هنرمند استان براي ايجاد مشاغل خانگي حمايت شدهاند.
کاظمي با بيان اين که يکهزار و 528 هنرآموز در رشتههاي صنايع دستي آموزش ديدند، از بهرهمندي 300 صنعتگر از مزاياي بيمه تامين اجتماعي خبر داد و گفت: برگزاري کلاسهاي آموزش عمومي، صدور کارت صنعتگري، پروانه توليد کارگاهي و گواهينامه آموزشي از اقدامات سال گذشته معاونت صنايع دستي بوده است.
وي در پايان با اشاره به تاکيدات رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور مبني بر افزايش 300 درصدي صادرات صنايع دستي در سال 91 خاطرنشان کرد: استان خراسان شمالي نيز براي تحقق اين امر با حضور در نمايشگاههاي خارجي تمام تلاش خود را ميکند.
ص/112
انتهای پیام/