گردشگري کويت در انتظار بازگشت به دوران خوش گذشته

به گزارش ميراث آريا (Chtn)، اين کشور که با کشورهاي عربستان و عراق داراي مرزهاي زميني مشترک و با ايران از طريق خليج فارس هم‌مرز است، بيشترين درآمد خود را از راه صادرات نفت و گاز به دست مي‌آورد و صنعت گردشگري نيز از بخش‌هاي مهم اقتصادي آن به شمار مي‌رود.

بر اساس آمارهاي جهاني، درآمد گردشگري کويت در سال 2010 بالغ بر 510 ميليون دلار بوده که در مقايسه با سال پيش از آن بيش از 150 ميليون دلار افت داشته است؛ افتي که به اعتقاد کارشناسان ناشي از بحران اقتصادي در کشورهاي اروپايي و امريکايي بوده است.

کويت که تا پيش از سال 90 يکي از جاذبه‌هاي ديدني منطقه خاورميانه و به‌ويژه کشورهاي حاشيه خليج فارس محسوب مي‌شد، پس از جنگ دوم خليج فارس که توسط عراق اشغال شد، از نظر اقتصادي لطمات بسياري ديد و تخريب جاذبه‌هاي آن تا مدت‌ها از ورود گردشگران به اين کشور کاست.

در حال حاضر مي‌توان از اماکني همچون برج‌هاي کويت، برج آزادي، موزه دانش و تاريخ طبيعي، پارک آزادي و پارک شهرداري کويت و چند مکان ديگر به عنوان جاذبه‌هاي گردشگري کويت نام برد که سالانه گردشگران بسياري را به اين ديار مي‌کشانند.

دولت کويت برنامه‌هاي مختلف کوتاه‌مدت و بلندمدتي را براي توسعه بخش گردشگري اين کشور در نظر گرفته است که از جمله آن‌ها مي‌توان به افزايش 3هزار واحد اتاق هتل تا پايان سال 2012 و افتتاح يک هتل بين‌المللي در اوايل سال 2013 اشاره کرد.
ب/109

انتهای پیام/

کد خبر 1391032512