کشف يک مقبره 2هزار ساله در قزاقستان

به گزارش ميراث آريا (Chtn) و به نقل از کاسپيونت، باستان‌شناسان با اشاره به اين که جسد به حالت يک جنين و به سمت غرب دفن شده بود، مقبره مذکور را يکي از اکتشاف‌هاي منحصربه فرد باستان‌شناسي در اين کشور اعلام کردند.

طبق آيين و عقيده ساکنان باستان اين کشور، دفن افراد به اين شکل به معناي تولد دوباره آن‌ها پس از مرگ بوده است؛ آييني که حدود 2هزار سال پيش و در عصر برنز در اين سرزمين مرسوم بوده است.

علاوه بر اين مقبره، بقايايي از يک تنور يا کوره خشتي 800 ساله کشف شد. باستان‌شناسان با توجه به اين يافته اعلام کردند افرادي که در اين منطقه زندگي مي‌کردند، از وجود مقبره بي‌اطلاع بوده و به همين دليل اين کوره را ساختند.

منطقه مذکور از مناطق تاريخي قزاقستان به شمار مي‌آيد که آثار و نشان‌هاي قديمي کشف‌شده در آن قدمت‌دار است. به عنوان مثال مي‌توان به کشف شهري باستاني در اين منطقه اشاره کرد که حدود 900 متر طول و 300 متر عرض داشته است.

به گزارش ميراث آريا، مرکز تاريخ و باستان‌شناسي قزاقستان درصدد است که يک موزه‌ با فضاي باز در اين محوطه داير کند و تمام آثار تاريخي و باستاني کشف‌شده را در آن به نمايش عموم درآورد.
ص/109

انتهای پیام/

کد خبر 1391040526