مقبره‌اي عجيب از آزتک‌ها در مکزيک کشف شد

به گزارش ميراث آريا (Chtn) و به نقل از فاکس نيوز، باستان‌شناسان اين مقبره را در 4 و نيم متري عمق زمين و در مجاورت درختي مقدس در نزديکي معبدي باستاني در شهر مکزيکوسيتي کشف کردند در حالي که در ميان هزار و 789 استخوان محصور شده بود.

محققان موسسه مردم‌شناسي و تاريخ مکزيک با اشاره به اين که مقبره مذکور نخستين مقبره از اين نوع در مکزيک است، عنوان کردند: آزتک‌ها هيچ‌گاه به استفاده از قرباني‌‌هاي دسته‌جمعي در مراسم تدفين يکي از اعضاي خاندان پادشاهي شناخته شده نبودند و اين نخستين‌بار است که چنين مقبره‌اي از اين قوم کشف شده است.

«سوزان گيلسپي» از دانشگاه فلوريدا گفت: ماياها معمولا در مراسم تدفين خود از قرباني استفاده مي‌کردند، اما معمولا از اجساد کامل اين قرباني‌ها استفاده مي‌شد و هيچ‌گاه از استخوان‌هاي مربوط به قسمت‌هاي مختلف بدن قربانيان استفاده نمي‌کردند.

وي افزود: اين در حالي است که حکمرانان آزتک غير از شرايط ويژه معمولا مردگان خاندان سلطنتي را مي‌سوزاندند که اين آيين از سال 1325 تا 1521 که دوران حمله اسپانيايي‌ها بود، ادامه داشت.

باستان‌شناسان با توجه به بناي معبد، اين مقبره را متعلق به سال‌هاي 1481 تا 1486 عنوان کردند و معتقدند استخوان‌هايي که در اين مقبره تلنبار شده، از مناطق ديگر جمع‌آوري شده است.

به گزارش ميراث آريا، با توجه به اين که اقوام مختلف ساکن در سرزمين‌هاي امريکاي جنوبي معمولا استخوان‌هاي اموات خود را براي پرستش جمع‌آوري مي‌کردند، برخي از باستان‌شناسان در تعلق داشتن اين مقبره به آزتک‌ها ترديد دارند.
ب/109

انتهای پیام/

کد خبر 1391051815