سابقه 2ميليون‌ساله بشر در شکار حيوانات

به گزارش ميراث آريا (Chtn) و به نقل از گاردين، انسان‌هاي ما قبل تاريخ دست کم حدود 2 ميليون سال پيش از تکنيک‌هاي پيچيده‌اي براي شکار حيوانات استفاده مي‌کردند.

ديرينه‌شناسان تا پيش از اين معتقد بودند انسان‌هاي نخستين که ميمون‌هايي انسان‌نما با مغزي کوچک بودند از گوشت حيوانات مرده يا حيواناتي که شيرها يا ديگر موجودات درنده شکار کرده بودند، تغذيه مي‌کردند اما يافته‌هاي اخير نشان داد سابقه شکار حيوانات به دست انسان صدها هزار سال زودتر از فرضيات پيشين بوده است.

«هنري بان» ديرينه‌شناس دانشگاه ويسکانسين با اشاره به سابقه 2ميليون ساله شکار در ميان انسان‌هاي نخستين گفت: آنچه در اين بين همچنان نامشخص مانده منبع تامين گوشت است. در مقايسه‌هاي صورت گرفته ميان نحوه شکار حيواناتي همچون شير با نحوه شکارهاي انتخاب شده انسان‌هاي نخستين مشخص مي‌شود که انسان‌ها نمي‌توانستند از صيد ديگر حيوانات شکارچي يا گوشت مردار تغذيه کنند بلکه حيواناتي را انتخاب مي‌کردند و به شکار آن‌ها مي‌پرداختند.

وي افزود: تاکنون سابقه شکار در ميان انسان‌ها 400 هزار سال فرض مي‌شد که آثار آن به اسکلت اسب‌هايي که در آلمان کشف شده بود تعلق داشت اما آنچه اکنون به دست آمده اين مهارت را يک ميليون و 600 هزار سال به عقب برگردانده است.

به گزارش ميراث آريا، ديرينه‌شناسان با توجه به اين نتايج اعلام کردند انسان‌هاي 2 ميليون سال پيش رفته رفته از رشدي عقلي برخوردار شدند و توانايي‌هايي جديدي براي ادامه زندگي خود به دست آوردند.
ب/109

انتهای پیام/

کد خبر 1391070211