5 حفار غیرمجاز در ارتفاعات شهرستان رودسر دستگیر شدند

به‌همت ضابطان پایگاه حفاظتی میراث‌فرهنگی شهرستان رودسر، پنج حفار غیرمجاز اشیای عتیقه درحین ارتکاب به جرم در ارتفاعات این شهرستان دستگیر شدند.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان، در اجرای بخشنامه بهره‌مندی از مشارکت اجتماعی و براساس گزارش‌های واصله از مخبران محلی مبنی بر حفاری غیرمجاز اشخاصی در یکی از روستاهای بخش رحیم‌آباد شهرستان رودسر، دیروز ضابطان یگان حفاظت این شهرستان بلافاصله به صحنه وقوع جرم اعزام شدند.

در جریان اجرای این عملیات و بررسی صحنه جرم، ضابطان پس از گذر از ارتفاعات صعب‌العبور، پنج حفار را در محل استراحتشان دستگیر کردند. تعدادی ادوات حفاری شامل بیل، کلنگ، پتک، دیلم، چراغ‌قوه و... نیز در این عملیات کشف شد.

با توجه به محرز بودن جرم، این افراد به‌اتهام حفاری غیرمجاز و تخریب ابنیه تاریخی برای تشکیل پرونده قضایی و رسیدگی به بزه انتسابی به مرجع قضایی شهرستان رودسر ارجاع داده شدند.

انتهای پیام/

کد خبر 1396041720