خواستار گسترش تعاملات فرهنگی بین تهران و وین هستیم

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تهران در دیدار با سفیر جمهوری اتریش در تهران گفت: «از گسترش تعاملات فرهنگی بین تهران و وین استقبال می‌کنیم و این آمادگی وجود دارد که جشنواره‌های مشابهی در بخش فرهنگ غذایی و صنایع‌دستی در وین برگزار شود.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تهران، مجید مهدوی سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان تهران در حاشیه جشنواره غذایی اتریش که شب گذشته  2 بهمن در هتل آزادی پارسیان برگزار شد گفت: «کشور اتریش دانش و مهارت بالایی در بخش غذا و نوشیدنی در صنعت هتلداری دارد که برگزاری چنین جشنواره‌هایی موجب اشتراک و انتقال این تجربیات به صنعت هتلداری کشور و بهبود سطح خدمات بین‌المللی خواهد شد.»

او دیپلماسی فرهنگی را از روش‌های موثر در جذب گردشگران خارجی به کشور دانست و افزود: «برگزاری جشنواره‌های فرهنگی می‌تواند موجب شناخت بهتر ملت‌ها شود ، بسیاری از گردشگران برای آشنایی و تجربه فرهنگ سایر مردم جهان سفر می‌کنند که فرهنگ غذایی و همچنین سبک و آداب پذیرایی در بین ایرانیان  می‌تواند یکی از بهترین تجربیات برای هر گردشگری باشد.»

مهدوی  افزود: «متاسفانه منوی مراکز پذیرایی در ایران با توجه به تنوع بالای غذایی برای گردشگران خارجی بسییار محدود  است، درحالی‌که تنوع غذایی در ایران با توجه به گستره جغرافیایی و اقوام مختلف بسیار زیاد است.با انجام مطالعات پژوهشی و میدانی در حوزه غذا می‌تواند علایق گردشگران خارجی که به ایران سفر می‌کنند را به درستی مشخص کند تا نتیجه این مطالعات برای افزایش سطح رضایت گردشگران خارجی به مدیران مراکز پذیرایی نیز آموزش داده شود.»

جشنواره غذایی اتریش از ساعت 19 تا 22 با حضور محمدحسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی کشور و مجید مهدوی سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی استان تهران در سالن اجتماعات هتل آزادی پارسیان برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر 139611039