به گزارش میراثآریا بهنقل از روابط عمومی اداره كل ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری زنجان، يحيی رحمتی مدیرکل میراثفرهنگی استان امروز 9 مرداد 97 با اعلام این خبر اظهار كرد: «اين رويداد شامل دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. در اين جشنواره 32 خانواده در بخش آشپزی خانواده و 16 آشپز حرفه ای نيز در بخش آشپزان حرفه ای به رقابت خواهند پرداخت.»
او ادامه داد: «اين مسابقه كه در سه بخش به منظور استعداد يابی و استفاده از غذاهای سنتی ، رقابت بين آشپزان حرفه ای به منظور انتخاب استادان از بين آنها و نيز رتبه بندی رستوران ها برگزار می شود.»
مديركل ميراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری زنجان افزود: «در پايان جشنواره نيز 5 آشپز برگزيده برای شركت در جشنواره بين المللی گردشگری در بهمن ماه سال 97 معرفی می شوند.»
به گفته رحمتی در اين جشنواره 10 غرفه به آشپزی اختصاص دارد و 60 غرفه نيز به صنايع دستی، صنايع غذايی و ... اختصاص میيابد.
او با اشاره به اينكه در اين جشنواره تاسيسات گردشگری سطح شهر زنجان نيز مورد داوری قرار می گيرند، عنوان كرد: «16 سفره خانه، مجموعه گردشگری و هتل در اولين جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ايرانی مورد داوری قرار می گيرند.»
مديركل ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری استان زنجان در خصوص اهداف برپايی اين جشنواره عنوان كرد: «احیاء و ترویج غذاهای سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعداد های آشپزی بویژه جوانان به سوی راه اندازی کسب وکار مستقل، برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، ایجاد شور و نشاط در خانواده ها و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی ، ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، توسعۀ نقش غذا های محلی در منو های هتل ها و واحدهای پذیرائی و کیترینگ ها از جمله اهداف برپايی جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ايرانی در زنجان است.»
رحمتي بر شناسايی استعدادهای آشپزی در استان به منظور ارائه خدمات بهتر به گردشگران بيان كرد: «شناسائی استعداد های شهروندان و آموزش های تکمیلی و بکارگیری آنها در هتل ها و مراکز پذیرائی و ایجاد زمینه های اشتغال جوانان از اهداف اصلي اين جشنواره است.»
انتهای پیام/