بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان آذربایجان غربی، روز پنجشنبه 1 شهریور 97 همزمان با چهارمین شب از جشنواره ملی گردشگری و پنجمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی با رأی داوران نفرات برتر اولین جشنواره گردشگری غذا و هنرهای آشپزی ایرانی در ارومیه مشخص شد.
در آیین اختتامیه جشنواره گردشگری غذا جلیل جباری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با قدردانی از مجریان و شرکت کنندگان در این جشنواره گفت: «استقبال مردم ارومیه از این جشنواره بیش از انتظار ما بود و خوشبختانه شور و نشاط خوبی در میان مردم بوجود آورد.»
جباری تصریح کرد: «غذا می تواند یکی از عوامل جذب گردشگران باشد و خوشبختانه در استان آذربایجان غربی و شهر ارومیه غذاهای متنوع و مسافر پسند فراوانی طبخ می شود که می توان از این پتانسیل نیز برای دعوت گردشگران داخلی و خارجی به این استان بهره برد.»
او یادآور شد: «برگزاری موفق این جشنواره ما را برآن داشت تا برای اجرای جشنواره های فرا منطقه ای نیز برنامه ریزی کنیم چرا که استان آذربایجان غربی در همه زمینه ها بویژه غذا حرفهای زیادی برای گفتن دارد.»
در آیین اختتامیه جشنواره گردشگری غذا در ارومیه به نفرات برتر در بخش عمومی و در بخش رستوران و مدیران هتل ها ی ارومیه جوایز نفیسی از طرف اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی اهدا شد.
انتهای پیام/