بهگزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان، کوروش قادری رئیس اداره میراث فرهنگی سنندج افزود: «غذاهای محلی استان کردستان یکی از جاذبه های فرهنگی و گردشگری محسوب می شوند که هر کدام تاریخچه ای مختص به خود را دارد.»
او افزود: «برای معرفی و شناساندن غذاهای سنتی و محلی استان کردستان به دیگر استانهای کشور برپایی چنین جشنواره هایی مثمر ثمر خواهد بود.»
قادری اظهار داشت: «از علاقه مندان به شرکت در این جشنواره دعوت می شود که برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت نام از تاریخ 17 تا 25 آذر ماه به محل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سنندج واقع در خیابان شهدا، عمارت مشیردیوان مراجعه کنند.»
او در پایان گفت: «محورهای این جشنواره شامل غذاهای اصلی در شب یلدا، پیش غذا ویژه شب یلدا و سفره آرایی و میوه آرایی برای شب یلدا است که به صورت جداگانه مورد داوری قرار می گیرد و در پایان به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا می شود.»
انتهای پیام/