نفرات برتر جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی در هرمزگان معرفی شدند

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: «نفرات برتر جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی معرفی شدند.»

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، فائقه اتابک با بیان این مطلب افزود: «اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی شب گذشته با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.»

او با بیان اینکه در بخش استعداد یابی آشپزی خانم ها فائقه عسگری و صغری منتظری از بندرعباس به صورت مشترک اول شدند، افزود: «خانم ها معصومه سالاری و نجمه ستوده از بندرعباس نفر دوم مشترک را از آن خود کردند.»

اتابک ادامه داد: «همچنین خانم ها سهیلا نجفی از رودان و خانم طیبه محسنی از میناب به صورت مشترک موفق به کسب مقام سوم شدند.»

معاون گردشگری هرمزگان ادامه داد: «در بخش رستوران برتر آشپزی هتل هتل صدف و هتل جهانگردی از میناب به صورت مشترک نفر اول شدند.»

او افزود: «رستوران نمونه از بندرعباس رتبه دوم و هتل سینگو قشم رتبه سوم را از آن خود کردند.»

اتابک اضافه کرد: «همچنین در این جشنواره آقایان علی شعبانی، مجید رنجبر و سعید ذاکری به عنوان سرآشپزهای برتر این انتخاب شدند.»

جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی از 3 الی 5 بهمن در مجموعه گردشگری اقامتی تفریحی صدف میناب برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1397110615

برچسب‌ها