اردبیل در برندسازی گردشگری غذا مشارکت می‌کند

مدیرکل میراث‌فرهنگی اردبیل گفت: «برندسازی در حوزه گردشگری غذا با مشارکت بخش خصوصی در سطح استان انجام می‌شود.»  

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی اردبیل، نادر فلاحی بابیان این مطلب تأکید کرد: «اردبیل به علت داشتن تنوع اقلیمی از شمال تا جنوب دارای تنوع غذایی بالایی است که این موضوع می‌تواند به جاذبه‌ای برای گردشگران تبدیل شود.»

او تصریح کرد: «برگزاری جشنواره‌های متعدد به‌منظور معرفی غذاهای استان اردبیل در سطح ملی برنامه‌ریزی‌شده است.»

مدیرکل میراث فرهنگی اردبیل با اشاره به برگزاری جشنواره آش نیر در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار نیر، افزود: «چهاردهمین دوره این جشنواره امسال با حضور 22 استان و در بیش از 60 غرفه برگزار می‌شود.»

او بیان کرد: «هدف از این جشنواره معرفی قابلیت‌های غذایی استان‌های مختلف کشور به‌ویژه استان اردبیل در بخش آش و غذاهای سنتی است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1398052618

برچسب‌ها