نخستین دوره قنادی تخصصی و آشپزی عمومی  در آذربایجان شرقی برگزار می شود

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی از برگزاری نخستین دوره قنادی تخصصی و آشپزی عمومی در هفته اول آذر خبر داد.

به‌گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی، احمد حمزه‌زاده با اشاره به نقش پررنگ شیرینی‌های بومی استان به‌‌عنوان یک سوغاتی محبوب و جذاب در برنامه سفر گردشگران، گفت: «دوره‌های قنادی تخصصی به مدت 301 ساعت و آشپزی عمومی به‌مدت 220 ساعت، توسط موسسه آروند نیک ایرانیان در هفته اول آذر برگزار می‌شود.»

او با اشاره به این‌که برای تمامی شرکت کنندگان حاضر در این دوره ها، گواهی معتبر از سوی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی صادر می شود، افزود: «به‌مناسبت ولادت حضرت محمد (ص) و برگزاری نخستین دوره از مجموعه دوره‌های آموزشی کوتاه مدت گردشگری، ثبت نام از علاقه‌مندان با تخفیف 50درصدی انجام می‌شود.»

حمزه‌زاده درباره برگزاری دوره های آموزشی تخصصی مرتبط با صنعت گردشگری غذا توسط معاونت گردشگری گفت: «هدف استان از برگزاری این دوره‌های تخصصی، ارتقای سطح علمی شهروندان آذربایجان شرقی در خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ایرانی و ملل، آشپزی ویژه منطقه آذربایجان، آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا، بهداشت مواد غذایی، توانایی طراحی منو و کارورزی، اخلاق شغلی، شخصی و تعامل گروهی است.»

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند با موسسه آروند نیک ایرانیان (موسسه مجری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت گردشگری) به شماره ۳۴۷۸۰۵۳۶ تماس بگیرند.

انتهای پیام/

کد خبر 139808238

برچسب‌ها