به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، صبح امروز، شانزدهم بهمنماه 98، ششمین جشنواره غذای سلطانیه با حضور معاون فرماندار سلطانیه، معاون صنایع دستی استان و اعضای شورای اداری سلطانیه در سه بخش در مقبره چلبی اوغلو برگزار شد و در آن بانوان هنرمند سلطانیه به ارائه غذاهای بومی و سنتی خود پرداختند.
37 شرکتکننده در بخش غذاهای محلی، سه شرکت کننده در بخش نان های محلی و چهار شرکت کننده در بخش شیرینی های محلی امروز دستپخت خود را در معرض داوری قرار دادند که نهایتا سه آشپز برگزیده شدند.
غذاهایی چون رشته پلو، انواع اشکنه و کاچی با شیره انگور از جمله غذاهای محلی این شهرستان به شمار می رود و رشته روستای گوزلدره شهرستان سلطانیه، به عنوان برند رشته در استان مطرح است و به همین علت غذاهایی که با رشته طبخ می شود در شهرستان سلطانیه رایج است.
انتهای پیام/