به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان شرقی، احمد حمزه زاده با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیتهای خوراک و غذاهای بومی هر منطقه بستر مناسبی جهت رشد و توسعه پایدار گردشگری فراهم میآورد، گفت: «خوراک بهواسطه بیان سبک زندگی و فرهنگ مردم منطقه در توسعه گردشگری بسیار تأثیرگذار است و نمایشگاههای عرضه این محصولات بومی و خانگی بهترین راه برای بهرهمند شدن از این ظرفیت و شناساندن هنر آشپزهای استان است.»
حمزه زاده بابیان اینکه شیرینی و کیکهای بومی و خانگی آذربایجان شرقی نیز زبان زد عام مردم و گردشگران است، افزود: «نمایشگاهی با عنوان \"شیرینی، کیک و دسرهای خانگی\" با حضور فعالان حوزه آموزش صنایع آشپزی و شیرینیپزی و همچنین آشپزان زبده در این حوزه بهمنظور معرفی ظرفیتهای مذکور و همچنین عرضه و فروش خوراک برگزار میشود.»
معاون گردشگری آذربایجان شرقی ادامه داد: «این نمایشگاه به مناسب ایام دهه فجر، ۱۷ و ۱۸ بهمنماه سال جاری از ساعت ۱۵ الی ۲۱ در هتل پارس تبریز برگزار میشود.»
انتهای پیام/