دومین جشنواره آشپزی کارکنان وزارت میراث‌فرهنگی برگزار شد

دومین جشنواره آشپزی کارکنان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، این جشنواره با هدف معرفی و شناسایی غذاهای سنتی ایرانی و ترویج سبک زندگی ایرانی و تغذیه سالم در ساختمان مرکزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ۲۸ بهمن‌ماه 98 برگزار شد.

در این جشنواره 15 شرکت‌کننده (یک آقا و 14 خانم) دست‌پخت‌های خود را در معرض نمایش گذاشته‌اند. دو داور از هتل لاله تهران نیز به‌بررسی دست‌پخت‌ها و غذاهای شرکت‌کنندگان در این جشنواره پرداختند.

دومین جشنواره آشپزی کارکنان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با مشارکت معاونت توسعه مدیریت، امور بانوان و خانواده و مرکز بسیج این وزارتخانه برگزار شد.

دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بازدید از این جشنواره با شرکت‌کنندگان در جشنواره از نزدیک دیدار و گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1398112817

برچسب‌ها