بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان، امیر ارجمند روز 6 خرداد 99 گفت: «جشنواره مجازی شیرینی سنتی و خانگی ویژه ماه مبارک رمضان طی یک ماه با شرکت بیش از 50 نفر برگزار شد و همزمان با عید سعید فطر داوران پنج نفر را بهعنوان نفرات برگزیده و پنج نفر را بهعنوان نفرات شایسته انتخاب کردند.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان عنوان کرد: «هیئت هفت نفره داوران برای انتخاب نفرات برتر، نوع شیرینی، نحوه پخت، صرفهٔ اقتصادی، تزیین، سالم بودن به لحاظ رژیمی و ... مورد بررسی قرار دادند.»
او افزود: «ارتقای سطح آگاهی در زمینهٔ خواص شیرینی سنتی و خانگی، تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.»
ارجمند گفت: «یکی از اهداف ما جلب مشارکت مردم و اصناف در تولید و عرضه شیرینی سنتی و خانگی بود تا ضمن توجه به کیفیسازی تولید، به معرفی شیرینی سنتی استان هم توجه شود، تولید شیرینیهای صنعتی نیز مانند صنایعدستی در این استان گسترشیافته و موفق به صادرات این محصول شویم.»
انتهای پیام/