نمایشگاه عسل و آش دوغ در غارهای دستکند کنزق سرعین برپا می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: «در راستای معرفی عسل طبیعی منطقه و آش دوغ که بومی استان بوده، نمایشگاه عسل و آش دوغ در غارهای دستکند کنزق سرعین برپا می‌شود.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، نادر فلاحی صبح امروز، 12 مهرماه اظهار کرد: «معرفی غذاهای بومی و سنتی استان یکی از برنامه‌های این اداره‌کل در راستای معرفی قابلیت‌ها و جذب گردشگران به منطقه بوده و در این زمینه برنامه‌های مختلفی در طول سال برگزار می‌شود.»

او از برگزاری نمایشگاه عسل و آش دوغ در سرعین خبر داد و گفت: «به منظور معرفی عسل طبیعی سبلان و آش دوغ بومی استان نمایشگاه عسل و آش دوغ در محل غارهای دستکند کنزق سرعین برپا می‌شود.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل بیان کرد: «برنامه‌ریزی شده تا پس از تکمیل و بهره‌برداری از غارهای دستکند سرعین که دارای قابلیت بالای جذب گردشگر است، بخشی از این غاز برای راه‌اندازی نمایشگاه عسل و آش دوغ اختصاص یابد.»

فلاحی آش دوغ را یکی از غذاهای بومی استان اردبیل برشمرد و افزود: «کیفیت عسل طبیعی سبلان در سطح کشور زبانزد بوده که برای معرفی این فرآورده تولیدی استان هدف‌گذاری شده است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399071221

برچسب‌ها