بازرسی از تأسیسات گردشگری مسیر سنندج به مریوان

با توجه به شیوع مجدد ویروس کرونا، مجتمع‌ها و رستوران‌های بین‌راهی مسیر سنندج به مریوان با حضور اکیپ نظارتی، روز دوشنبه 28 مهرماه 99 بازرسی شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، حمید اسکندری معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری استان در این خصوص، گفت:  «در این بازدید که محمدعلی ابراهیمی مسئول نظارت بر تأسیسات گردشگری کردستان حضور داشت، تذکرات لازم در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا، سلامت کارکنان، قوانین مربوط بهگران‌فروشی و کم‌فروشی به مدیران تأسیسات گردشگری ابلاغ شد.»

او اظهار کرد: «بازرسان ضمن بررسی وضعیت نظافت عمومی اقامتگاه ها، وضعیت بهداشتی مواد غذایی، ابزارآلات و ظروف و ... با دستگاه‌های پرتابل میزان بار میکروبی سطوح حساس در آشپزخانه‌ها و همچنین دمای یخچال و فریزرها را نیز کنترل کرده و آموزش‌های لازم را در این بازدید به واحدهای خدمات‌رسان ارائه دادند.»

 

انتهای پیام/

کد خبر 1399072921

برچسب‌ها