بهگزارش خبرنگار میراثآریا، آفرین امامی در مراسم اختتامیه «کرونآرت کاخ گلستان» که روز یکشنبه دوم خرداد 1400 به شکل مجازی در کاخ گلستان برگزار شد، گفت: «شیوع ویروس کرونا بر بسیاری از جوانب زندگی بشری در سراسر جهان تاثیر گذاشته است. کووید ۱۹ فقط یک بیماری نبود بلکه یک ضایعه بزرگ جهانی بود که روال زندگی بشری را تغییر داد و جلوی بسیاری از پیشرفتها و رسیدن به اهداف و فعالیتهای بشری را در زمینههای مختلف گرفت.»
مدیرمجموعه میراث جهانی کاخ گلستان افزود: «فضای مجازی سالهاست که در دنیای مدرن وارد عرصه ارتباطات شده است، این بار در زمان شیوع ویروس کرونا، نقش مهمتر و اساسیتری پیدا کرده و تنها ابزار حفظ رابطهها و انتقال مفاهیم شده است. معرفی، آموزش، پژوهش، تبلیغات و مدیریتهای خرد و کلان با این ابزار، شکل تازهتری به خود گرفت و به کمک بشر آمد.»
مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان بیان کرد: «موزهها به عنوان یک مرکز و کانون مهم فرهنگی که در جامعه وظیفه معرفی هنر، تاریخ و فرهنگ بشری را به عهده دارند باید پابهپای توسعه جهان حرکت میکردند. از این رو طی این مدت از پای ننشستند و فعالیتهای خود را در قالب فضای مجازی ادامه دادند و حتی خلق ایدههایی که شاید تا پیش از این حتی به افکار موزهداران خطور هم نکرده بود، این بار در فکرها جاری شد و منتج به نتایج موثرتر و روشنی از نحوه فعالیتهای فرهنگی شد.»
فراخوان رویداد هنری «کرونآرت» ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ منتشر شد و مهلت ارسال آثار 29 مهر 1399 بود. در اين فراخوان متقاضيان يكى از تصاوير يا آثار موجود در كاخ گلستان را دست مايه خلق اثر خود قرار داده و با استفاده از تكنيکهاى متداول، تاثير و وجود ويروس كرونا را به شکل گرافیکی، نقاشی یا جمله نگاره بازآفرینی کردند.
نزدیک به ۵۰ اثر به دبیرخانه رسیده است که از این میان ۳۸ اثر واجد شرایط شرکت در رقابت شدند. در این رویداد هنری از همه هنرمندان و علاقهمندان دعوت شد تا با بازتولید آثار کاخ گلستان با رویکرد تاثیرات کرونا، در این رویداد مشارکت کنند. از میان آثار دریافتی تنها آثار گرافیک و نقاشی واجد شرایط تخصصی فراخوان تشخیص داده شدند.
مرضیه طیبیان، مینا اقبال و پرناز گودرزپروری به عنوان نفرات اول تا سوم رویداد هنری «کرونآرت» برگزیده شدند.
انتهای پیام/