بهگزارش میراثآریا، در پیام دکتر علیاصغر مونسان آمده است:
«از جمله مواریث ارزشمندی که از گذشتههای دور تاکنون به عنوان بخشی از شناسنامه هویتی ایرانیان در قالب آثار ملموس باقی مانده و به طور توأمان فرهنگ، تولید و تجارت جامعه را تأمین کرده، صنایعدستی ایران است که همواره به عنوان شاخصهای خاص، معنابخش و اعطاکننده هویتی زیبا به زندگی ایرانیان بوده و امروز نیز بهواسطه فعالیتهای تجاری و برندسازی، جایگاهی قابل توجه در سبک زندگی مردم دارد.
کشور ما با دارا بودن ۲۹۵ رشته فعال صنایعدستی جزء کشورهای برتر از لحاظ تنوع محصولات این هنر- صنعت است.
ظرفیت بالای صنایعدستی ایران به همراه ذوق و خلاقیت هنرمندان و تلفیق رشتههای مختلف صنایعدستی، خلق آثار جدید و زیبا را فراهم کرده و سبب جلب بیشتر سلیقه مخاطبان و ایجاد بازارهای جدید شده است.
نقش صنایعدستی در اقتصاد کشور بر کسی پوشیده نیست، لذا در روند بومیسازی و توسعه اقتصاد غیرنفتی و اقتصاد، حوزه صنایعدستی در دولت دوازدهم بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفت.
توسعه صادرات و کسب مقام نخست ایران در ثبت شهرها و روستاهای جهانی صنایع دستی، باززندهسازی ۱۱۵ رشته منسوخ شده، گسترش آموزشهای عمومی برای علاقهمندان و دورههای تخصصی برای ارتقای سطح دانش و تکنیک هنرمندان و صنعتگران، تجاریسازی و اجرای ایدههای نو در بستهبندی و ارائه محصولات، ترویج و اجرای طرحهایی مانند جشنوارهها و رویدادهای ملی و بینالمللی، راه اندازی نمایشگاهها و بازارچههای صنایعدستی، افزایش حمایتهای صنفی از صنعتگران، بخشی از اقداماتی است که طی سالهای اخیر در حوزه صنایعدستی اتفاق افتاده و موجب تحرک و رشد افزونتر این هنر- صنعت شده است.
به امید استمرار این مسیر روشن، بیستم خردادماه، روز جهانی صنایعدستی و فرارسیدن هفته صنایعدستی را تبریک میگویم و برای تمامی فعالان این عرصه ارزشمند، آرزوی توفیق و سلامتی دارم.»
انتهای پیام/