بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد، محمدحسین زاده امروز 22 آبان ۱۴۰۰ با اعلام این مطلب اظهار کرد: «کهگیلویه و بویراحمد به دلیل برخورداری از سنتها و آیینها، ظرفیت بالایی در تهیه و پخت انواع غذاها دارد.»
معاون گردشگری کهگیلویه و بویراحمد افزود: «غذاهای محلی، آواها و نواهای سنتی، پوشش لباس محلی كه در جشنوارهها معرفی میشود در كنار طبيعت زيبا و ايجاد زیرساختهای گردشگری نقش بسزایی در ایجاد فرصتهای شغلی برای مردم دارد.»
او ادامه داد: «برای همین منظور در نظر است با برگزاری جشنوارههای مختلف غذا انواع غذاهای سنتی استان معرفی شود.»
حسین زاده تصریح کرد: «یکی از تفریحات و سرگرمیهای مسافران به هنگام سفر تجربه خوردن غذاهای متنوع و محلی است که از این نظر با سرمایهگذاری در این حوزه میتوان رضایت مسافران را در کهگیلویه و بویراحمد جلب کرد.»
معاون گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: «کلگ بلوطی، آش کنگری، دم پخت گوشتی، دوا زردکی پیازداغی، چنگال و دنگو ازجمله غذاها و خوراکیهای کهگیلویه و بویراحمد هستند که در فهرست آثار ملی ثبتشده است.»
انتهای پیام/