بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی پروین سادات طیبی امروز 25 آذر ماه 1400 گفت: «در بازرسی تیم نظارت بر تاسیسات گردشگری با حضور نماینده ادارهکل میراثفرهنگی، نماینده اداره بهداشت و نماینده دامپزشکی استان در روز گذشته، یک هتل، یک واحد پذیرایی بین راهی و یک رستوران در این شهرستان به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی و پایبندی به شیوهنامههای بهداشتی، ۳ تذکر و یک اخطار پلمپ گرفتند.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان دلیجان با اشاره به معدوم کردن مقادیر زیادی گوشت و مواد غذایی در این واحدها افزود: «به این واحدها به مدت یک هفته فرصت داده شد تا نسبت به استانداردسازی و تطبیق خود با ضوابط اقدام کنند.»
طیبی با اشاره به اینکه در پروتکلهای ابلاغ شده مواردی نظیر کنترل قیمتها، مناسب سازی محیط در واحدها و تجهیز مناسب واحدهای گردشگری با تجهیزات بهداشتی مورد تاکید قرار گرفته است، اظهار کرد: «این بازرسیها با هدف نظارت بر حسن انجام کار از سوی تاسیسات و مراکز خدمات گردشگری استان و همچنین بررسی اجرای شیوهنامههای بهداشتی مقابله و پیشگیری از کرونا از سوی این اماکن انجام شده است.»
انتهای پیام/