بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان، علیرضا ایزدی امروز 16 خردادماه سال 1401، با اعلام این خبر گفت: «نظارت بر مراکز ارائه خدمات به گردشگران، کنترل پروانه بهرهبرداری واحدها، نرخ نامهها، بهداشت و میزان رضایت گردشگران از جمله اهداف این عملیات نظارتی بود.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان ادامه داد: «در این بازدیدها، وضعیت سلامت کارکنان، نحوه ارتباط و برخورد با مشتری، وضعیت کیفی مواد غذایی، سالن پذیرائی و آشپزخانه، تازگی و سلامت مواد غذایی و مجهز بودن به نمازخانه و سرویسهای بهداشتی سنجش و بررسی بود.»
او افزود: «این نظارتها شامل صدور تذکر، اخطار و تعلیق واحد میشود و حتی در مراحل بعدی در صورت تکرار باعث تعطیلی واحد متخلف خواهد شد.»
انتهای پیام/